Heren Actie 3+1 gratis

Heren Actie 3+1 gratis
Weergegeven:
Sorteren op:

Sloggi men Basic Short - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Heren ondermode gemaakt van de fijnste katoen/lycra kwaliteit.  Perfecte pasvorm voor iedere man. Deze korte short is van katoen met elastane. Herenondergoed zoals dat hoort te zijn, comfortabel en een perfecte pasvorm. Kleuren : wit..

47,97€
Excl. BTW: 47,97€

Sloggi men Basic Long - 3 + 1 Gratis - set van 4 longs

Heren ondermode gemaakt van de fijnste katoen/lycra kwaliteit.  Perfecte pasvorm voor iedere man. Deze langere boxershort is van katoen met elastane. Herenondergoed zoals dat hoort te zijn, comfortabel en een perfecte pasvorm.Kleuren : wit ..

50,97€
Excl. BTW: 50,97€

Sloggi men Basic Mini - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Heren ondermode gemaakt van de fijnste katoen/lycra kwaliteit. Perfecte pasvorm voor iedere man.Deze minislip is van katoen met elastane. Herenondergoed zoals dat hoort te zijn, comfortabel en een perfecte pasvorm.Kleuren : wit - zwart - lichtgr..

38,97€
Excl. BTW: 38,97€

Sloggi men Basic Midi - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Heren ondermode gemaakt van de fijnste katoen/lycra kwaliteit. Perfecte pasvorm voor iedere man.Deze midislip is van katoen met elastane. Herenondergoed zoals dat hoort te zijn, comfortabel en een perfecte pasvorm.Kleuren : wit - zwart - lichtgr..

41,97€
Excl. BTW: 41,97€

Sloggi men Basic Maxi - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Heren ondermode gemaakt van de fijnste katoen/lycra kwaliteit. Perfecte pasvorm voor iedere man. Deze maxislip is van katoen met elastane. Herenondergoed zoals dat hoort te zijn, comfortabel en een perfecte pasvorm. Deze slip heeft een vert..

47,97€
Excl. BTW: 47,97€

Sloggi men Evernew Midi - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Als je op zoek bent naar een minimalistische look, kies dan voor de Evernew Midi slips - ze accentueren perfect uw lichaam.   Klassieke midi-pasvorm,  met smallere zijpanelen en een hogere beenuitsnijding. Zachte stevi..

44,97€
Excl. BTW: 44,97€

Sloggi men Evernew Short - 3 + 1 gratis - set van 4 slips

Als je op zoek bent naar een minimalistische look, kies dan voor de Evernew shorts- ze accentueren perfect uw lichaam.   Klassieke pasvorm,  Zachte stevige elastische tailleband met tone-in-tone logo Platte naden v..

44,97€
Excl. BTW: 44,97€
Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek